banner

Wat betekent het voor je om dementie te hebben?


Dinsdag 17 oktober is er weer een Alzheimer Café in Oisterwijk.

 Wat betekent het  voor je om dementie te hebben?

 In de vorm van een interview met een persoon met dementie maken we op 17 oktober 2017  kennis met de kenmerken en de gevolgen van dementie. Wat betekent het om de diagnose te krijgen en hoe kun je er mee omgaan. Hoe belangrijk is het voor je om mee te blijven doen in de maatschappij. Deze en nog andere vragen komen aan de orde in het Alzheimer Café Oisterwijk-Moergestel

Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen.

alzheimercafe 6 1 2016Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar, en mocht u vragen hebben, stel ze gerust.

Graag heten we u allen van harte welkom! Tijd: inloop vanaf 19.30 uur Duur programma van 20.00 – 22.00 uur Locatie De Coppele, Prunusstraat 69 5061 AS Oisterwijk

Delen: