banner

Verkeer opfriscursus voor ouderen in Oisterwijk


Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu u kans.

In 3 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter, het is geen examen. Meld u zich aan via mail hieronder.

Ook dit jaar is de mogelijkheid voor 10 deelnemers aan deze cursus om zich aansluitend en vrijblijvend aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verder informatie hier over ontvangt u tijdens de cursus. Deze cursus is bedoeld voor de inwoners van Heukelom, Oisterwijk en Moergestel.

De cursus wordt gegeven op de maandagochtenden 20 en 27 november en 4 december 2017, aanvang 9:30 uur tot 11.30 uur. locatie wordt nog bekent gemaakt.

Ook kunt u zich aan melden per mail:  vvn.afd.oisterwijk@ziggo.nl of per telefoon:  06 -15 01 01 59 (dhr B. Pijnappel)

 

Delen: