banner

Rommelmarkt in Oisterwijk voor Sint Maarten


Vele scholen op Sint Maarten zijn ernstig beschadigd door orkaan Irma en veel leermiddelen kapot of verdwenen. Rotary Club Oisterwijk helpt om de kinderen op Sint Maarten zo snel mogelijk weer naar school te laten gaan. Op zondag 29 oktober organiseert de club een Fundraising markt. Doneer uw spullen, kom struinen, eten/drinken of maak uw bijdrage over op IBAN NL29 INGB 0006 2776 29 op naam van Stichting Community Service Rotary Oisterwijk ovv Sint Maarten.

Een van de leden van de club, Mieke Hovius, woonde jaren op het eiland en heeft daar een groot netwerk.  Op woensdag 20 september kwam de ex voorzitter van de Rotary Club Sint Maarten op bezoek in Oisterwijk. Na zijn verhaal besloten we om in actie te komen. We willen dat graag samen met u doen. We willen geld inzamelen via een gezellige, aangeklede rommelmarkt op zondag 29 oktober. Die zal plaatsvinden op het terrein van De Bresser Verhuizingen in de Schijfstraat 13 in Oisterwijk van 12-17 uur.

Mocht u goede spullen op zolder hebben liggen die van waarde zijn, meld het ons of breng het op 28 oktober tussen 8 – 15 uur naar De Bresser Verhuizingen. Komt allen op 29 oktober genieten van de middag en draag bij aan het herstel van de scholen op Sint Maarten.

De directe contacten met het eiland garanderen dat het geld goed wordt besteed. Op deze manier blijft er geen geld aan de strijkstok hangen. De doelen, herstel van de spullen op de scholen, zijn in samenspraak met de Rotary Club Sint Maarten bepaald. Zij hebben reeds eerder de scholen ondersteund en weten de weg op het eiland. U kunt de bestedingen volgen via de facebookpagina van Rotary Club Oisterwijk. Mocht u meer informatie willen of wilt u een bijdrage leveren, mail dan naar sintmaarten@rotaryoisterwijk.nl

 
DTZ logo low
 

Delen: