banner

Oisterwijkse hobbyisten: Dennis Bax


In een serie over Oisterwijkse hobbyisten, vandaag autoliefhebber Dennis Backx:

Dennis Bax bij zijn omgebouwde Opel (Foto: Ber Beerendonk).

Mijn naam is Dennis ik ben 25 jaar, en mijn hobby is het ombouwen van mijn auto naar mijn eigen smaak. Het is fijn om er mee bezig te zijn omdat ik daar echt mijn rust in kan vinden. Als het dan gelukt is geeft me dat echt voldoening. Veel mensen zien tuners als racemonsters en associëren het met idioot rijgedrag. Dat is juist wat wij niet willen uitstralen. Het is meestal juist zo dat alles tiptop in orde is omdat het een showobject is. Ook zit ik in een autoclub (amazingtuning4all). Wij zijn een vriendengroep die dezelfde passie delen en elkaar helpen, zowel met het ombouwen als privé. Wij gaan in de zomer regelmatig naar meetings. Hier komen tuners/liefhebbers bij elkaar en kunnen er ideeën en oplossingen voor problemen worden uitgewisseld. Alles draait om respect en plezier hebben in je hobby, en het is fijn dat te kunnen delen met anderen.

Dennis Backx

Dennis Bax in de fotostudio (Foto: Ber Beerendonk).

Fotograaf

Na de succesvolle serie Markante Figuren in Oisterwijk, is Bèr Beerendonk begonnen om hobbyisten te fotograferen. Twee van deze foto’s worden, samen met een persoonlijk verhaal van de hobbyist, gepubliceerd in weekblad De Nieuwsklok en op de website van Oisterwijk Nieuws. Heeft u een leuke of aparte hobby? Meld u dan aan, stuur een mail naar berbeerendonk@kpnmail.nl
DTZ logo low

Delen: