banner

Meezing-Korendag in Den Boogaard Moergestel


Het meezingkoor “Agge mar Weg bent” uit Moergestel en de smartlappenkoren Jeremiade en de Molenzangers, beide uit Oisterwijk, bundelen opnieuw hun muzikale- en zangkwaliteiten tijdens een gezamenlijk optreden met 150 zangers en hun muzikale begeleiders. Op het repertoire staan veelal Nederlandstalige liedjes en smartlappen.

Agge Mar Weg Bent koor boogaard moergestel 1 10 2015Dit optreden zal plaatsvinden op zondag 29 oktober 2017 in den Boogaard aan het Kerkplein in Moergestel, waar, als u op tijd bent, de stoelen voor u klaar zullen staan.  De zaal is open vanaf 12.30 uur. De optredens starten om 13.30 uur. De koren zullen zowel afzonderlijk als in combinatie voor u optreden en zoals gebruikelijk wordt u uitgenodigd om mee te zingen. De entree voor de zaal en het parkeren is gratis.

Delen: