banner

Leer programmeren voor Oisterwijkse jeugd


Je kunt goed overweg met je computer of je smartphone. Je bezoekt veel websites, speelt games, struint op social media…

Niet alleen spelen, maar ook programmeren is leuk!

Maar, heb je er wel eens aan gedacht om zelf dingen te produceren? En dan bedoelen we niet het schrijven van blogs of het maken van YouTube filmpjes, maar bijvoorbeeld zelf een website bouwen of een game ontwikkelen?

Zondag 15 oktober van 14.00 tot 15.30 uur is er in de Bibliotheek van Oisterwijk, op de 1e verdieping van Tiliander, een programmeer-workshop.

In deze gratis workshop leer je spelenderwijs programmeren. Wil jij een echte Scratch Star worden en leren hoe je zelf games programmeert? Tijdens de workshop kun je ontdekken hoe je je eigen doolhof maakt, creëer je een spannende quiz met een rad van fortuin of maak je een computer game. Het maakt niet uit of je al met Scratch kunt werken, als het nieuw voor je is dan helpt onze mediacoach je op weg.

Neem je eigen laptop mee! Aanmelden vooraf via gonnekezoutendijk@bibliotheekmb.nl

Delen: