banner

Kunst maakt al tien jaar wereldreis vanuit Oisterwijk


Een glimp van je ziel reist 10 jaar door Nederland! In deze periode deed ze 188 unieke adressen aan en 83 verschillende dorpen en steden.

Op 3 oktober 2007 gaf kunstenares Bianca van Baast het schilderij ‘Een glimp van je ziel’ aan een kennis met de opdracht om het na twee weken weer door te geven aan iemand anders. Sindsdien reist het schilderij door Nederland en logeert het elke twee à drie weken bij een ander gastgezin, instelling of bedrijf. Degene die het schilderij onderdak verleent bepaald vervolgens naar wie of waar het schilderij doorreist.

Het kunstwerkje was ooit op bezoek bij de familie De Brouwer in Oisterwijk…

Het project ‘Een glimp van je ziel’ is bedoelt om deelnemers en toeschouwers bewust te maken van wat hen bezielt. Met de bedoeling meer plezier in het leven toe te laten. Door ‘Een glimp van je ziel’ op deze manier rond te laten reizen krijgt, iedereen, ongeacht achtergrond of afkomst, de kans om kunst in eigen omgeving te ervaren.

Volg het schilderij ‘Een glimp van je ziel’ op www.biancavanbaast.nl

Delen: