banner

Kim Pattiruhu is Bij De Tijd in Oisterwijk


Kim Pattiruhu is een vrolijke fotograaf. Kim werkt als onderzoekend fotograaf en als programmamaker bij Stichting de Vrolijkheid in Oisterwijk.

Kim Pattiruhu is een vrolijke fotograaf

Deze stichting biedt kinderen op AZC’s vrolijkheid dmv creativiteit en kunstbeleving. Zij beantwoordt bij het inspiratiepodium de vraag: ‘Wat oogst je aan vrolijkheid met je werk bij vluchtelingenkinderen?’

Boekentips: Een goede man slaat soms zijn vrouw van Joris Luyendijk , De tijd vliegt slecht / Hoe Eddy in balbezit kwam van Gummbah en Taal is zeg maar echt mijn ding van Paulien Cornelisse.

Inspiratiepodium
Het inspiratiepodium Bij de Tijd is een initiatief van de Bibliotheek Oisterwijk. De Bibliotheek maakt graag de wereld van mensen groter. Kennis en verhalen zitten in mensen, lokale verbindingen hiermee leggen is de passie van de bibliotheek. Wat is er nu mooier dan iemand uit je eigen omgeving vol passie te horen vertellen en daardoor zelf geïnspireerd te raken?

Maandag 30 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in café de Tijd, De Lind 53 in Oisterwijk.

Delen: