banner

Hulp van de Sint voor minima Oisterwijk


Het Sinterklaasfeest in de gemeente Oisterwijk is altijd een mooi feest. Helaas slaagt de Sint er niet in om bij alle kinderen de schoen gevuld te krijgen met mooie cadeautjes. Dit vindt de Stichting “Oh kom maar eens kijken” jammer.

Wat doen wij?
Intocht Sinterklaas Oisterwijk 2016Wij helpen de sint met het geven van cadeautjes aan kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Dit cadeau mag voor ieder kind maximaal 25 euro kosten. Via een verlanglijstje kunnen de kinderen zelf hun wensen aangeven.

Voor wie?
Gezinnen in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom die om financiële redenen niet of moeilijk het sinterklaasfeest kunnen vieren en die kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar hebben.
Wat moet u doen? U kunt zich aanmelden via de website www.ohkommaareenskijken.com. Dit kan tot 10 november.

DTZ logo low

Delen: