banner

Griezelbal in Waterhoef Oisterwijk


Er staat iets griezeligs te gebeuren in Oisterwijk. De avond valt weer sneller in en het zwart van de nacht herbergt een duister geheim…

Dit kom je niet graag tegen in het donker (Foto: Frances Cassidy).

In de Waterhoef wordt namelijk een heus Griezelbal voorbereidt. 21 Oktober om 19.00 uur herrijst er in de Waterhoef een kerkhof, met ‘levende’ skeletten. En wanneer je omhoog kijkt, dansen en vliegen de spoken je om je oren. Heksen komen onder kakelend gelach samen rondom een grote toverketel met borrelende drankjes, en het behekste toverboek bewaakt al hun toverspreuken… tót 21 Oktober… Want dan komen de griezels tot leven, om samen met alle Oisterwijkers die van griezelen houden een feestje te vieren om nooit te vergeten!

Een groepje moeders van basisschool de Tovervogel besloot begin dit jaar om de oude wijkboerderij de Waterhoef nieuw leven in te blazen. Zij vonden het hoog tijd dat er met name voor de jeugd weer regelmatig leuke dingen georganiseerd zouden worden en doken hier vol enthousiasme in. Er was reeds een Aprés Ski/Carnaval party, een Neon Party, en nu dan een heus Griezelbal. Met als significant verschil, dat het Griezelbal voor álle Oisterwijkers is. Dus jong, oud, wel of geen ‘Waterhoefer’; iedereen is welkom!

Zij hopen van dit Halloweenfeest een groot succes te maken en hopelijk een jaarlijks terugkerende traditie. Binnen wordt het genieten van de prachtige, griezelige entourage, omlijst door gave muziek van onze DJ’s en buiten zullen leuke griezelspelletjes te doen zijn. Door de bijdragen van de nodige sponsors zullen er ook nog eens 100 gave goodiebags weggegeven worden.

Help mee om van de oude wijkboerderij weer net zo’n bruisend wijkcentrum te maken als vroeger!!!

Meer info en/of kaartjes reserveren? FB/waterhoefswingt en/of waterhoefswingt@gmail.com

Delen: