banner

Bart Pijnenburg is Bij De Tijd in Oisterwijk


Bart Pijnenburg is een sociale boer. Bart teelt samen met zijn vrouw Daniella biologische groente in Haaren. Zij doen dat met de hulp van heel veel mensen die graag op een of andere manier meedoen op de tuinderij; stagiaires, ouderen, mensen die tijdelijk geen werk hebben, vrijwilligers, portie(aandeel)houders, cursisten, zorgcliënten etc etc.

Bart Pijnenburg is een sociale boer

Het is een heel sociaal gebeuren op de tuinderij waar ze elke dag een warme maaltijd serveren, uiteraard op basis van de oogst van de dag.

Boekentip: De Graanrepubliek van Frank Westerman (studiegenoot), Cradle to cradle van William McDonough en Michael Braungart, en The Rational Optimist van Matt Ridley.

Inspiratiepodium
Het inspiratiepodium Bij de Tijd is een initiatief van de Bibliotheek Oisterwijk. De Bibliotheek maakt graag de wereld van mensen groter. Kennis en verhalen zitten in mensen, lokale verbindingen hiermee leggen is de passie van de bibliotheek. Wat is er nu mooier dan iemand uit je eigen omgeving vol passie te horen vertellen en daardoor zelf geïnspireerd te raken?

Maandag 30 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in café de Tijd, De Lind 53 in Oisterwijk.

Delen: