banner

Stembiljetten voor Toekomst Haaren


Op vrijdag 15 september worden de stempassen voor de burgerpeiling bezorgd bij de inwoners van Gemeente Haaren. De stempas zit in een envelop. U heeft deze nodig als u gaat stemmen. Bij de stempas zit een bijlage,waarin u alles leest over de burgerpeiling.

Haaren bij Oisterwijk, of ludiek gezien Oisterwijk bij Haaren? De tijd zal uitwijzen wat het moet worden… (Foto: Michelle Bosmans)

Inwoners van Haaren krijgen de vraag of ze willen opsplitsen, of zelfstandig willen blijven. De vraagstelling staat ter discussie, alsmede de noodzaal en zinvolheid van deze burgerpeiling, die zijn bepaald door de Gemeente Haaren. Tegelijk loopt er vanuit de provincie een onderzoek naar de bestuurskracht van deze gemeente. De uitkomst van dit onderzoek wordt verwacht, kort voor het referendum. Of de Provincie het referendum gaat tegenhouden, en of de gemeenteraad of de provincie de uitslag daarvan zullen erkennen, is nog onbekend.

Delen: