banner

Speelgoed en kinderkledingmarkt in Moergestel


Op zondag 8 oktober 2017 vanaf 10.00 uur is het weer zover. Scouting St. Jan uit Moergestel organiseert dan alweer voor de 13e keer haar jaarlijkse speelgoed- en kinderkledingmarkt!

Kinderen leggen hun oude spullen op kleedjes voor de verkoop... (foto Joris van der Pijll)

Kinderen verkopen hun oude spullen… (foto Joris van der Pijll)

Deze markt is bij uitstek de plaats om speelgoed en kinderkleding te verkopen die nog in prima staat zijn, maar waar uw kinderen te groot voor zijn geworden. En dus natuurlijk ook de plaats om nog goed te gebruiken speelgoed en kinderkleding te kopen voor een zeer vriendelijke prijs. De markt is weer in ons verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat in Moergestel, geheel overdekt en dus weersonafhankelijk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De entree bedraagt slechts € 1,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
– Als u zelf spullen wilt verkopen, kunt u daarvoor één of meerdere tafels huren. Een tafel van ca. 2m ² kost € 10,00.
– Als u niet zelf wilt verkopen, maar nog wel bruikbare spullen heeft waar u niets meer mee doet, dan kunt u dit op zaterdag 7 oktober vanaf 13.00 uur brengen bij Den Donk, Bosstraat 1a in Moergestel. Wij verkopen het dan zelf, de opbrengst is volledig voor Scouting Moergestel. U kunt ook bellen naar het onderstaande nummer: wij halen de spullen dan gratis bij u op!

Inschrijven voor de markt kan heel makkelijk door een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en aantal gewenste tafels te sturen naar speelgoedmarkt.scouting@gmail.com. U ontvangt dan van ons het reglement en de betalingsinformatie. De inschrijving is definitief na betaling.

Voor nadere informatie, aanmelding of het maken van een afspraak voor het ophalen van spullen: speelgoedmarkt.scouting@gmail.com of 06-45095174 (Anneke Beekman).

 

Delen: