banner

Oisterwijker gepakt zonder rijbewijs


Vanmorgen om 11.45 uur kwamen een motoragent en de bestuurder van een driewielig motorvoertuig elkaar tegen op de Spoorlaan in Tilburg. De 33 jarige bestuurder ging er plotseling met hoge snelheid vandoor. Via de smalle binnenstadswegen probeerde hij de motoragent van zich af te schudden. In de Poststraat besloot hij toch om te stoppen waarna er een uitgebreide controle volgde.

Oisterwijker betrapt op tweemaal rijden zonder rijbewijs (Foto: Politie Tilburg).

De 33 jarige man uit Oisterwijk bleek geen motorrijbewijs en geen verzekering te hebben. Hiervoor werd hij bekeurd waarna hij verder mocht lopen.

Gemeente Tilburg zag hem vervolgens korte tijd later weer door de binnenstad rijden waarop de man opnieuw werd staande gehouden en bekeurd. Ditmaal werd de driewieler uit het verkeer genomen. De verwachting is dat de bekeuringen bij elkaar opgeteld rond de 2000 euro zullen zijn. Ook is het mogelijk dat hij voor deze feiten gedagvaard gaat worden door een Officier van Justitie.

Delen: