banner

Garagesale in Pannenschuur Oisterwijk


Naar het idee van de ‘Garagesale’ in wijk ’t Westend organiseert een aantal buurtbewoners een garagesale in de Pannenschuur Oisterwijk.

De eerdere garagesale in de wijk Westend in Oisterwijk.

Tijdens deze zondag op 22  oktober 2017 kun je als verkoper vanuit je garage, voortuin of openbare ruimte bij je woning spullen verkopen. Jij blijft dus lekker thuis, terwijl de kopers naar je toe komen. Maak gebruik van je verkooptechnieken en/of geniet van deze dag waarbij vele (buurt-)bewoners op de been zijn. Voor de inwoners van de wijk de Pannenschuur bestaat de mogelijkheid om spullen te verkopen tijdens de garagesale. Natuurlijk zijn alle inwoners van de gemeente en omstreken van harte welkom om de garagesale te bezoeken en spullen over te nemen. De garagesale zal van 10:00u tot 16:00u duren en deelname is gratis.

Ben je benieuwd naar de buurtbewoners die zich hebben opgegeven? Ga dan naar: https://www.facebook.com/groups/821025814682517/ Hier zal regelmatig een update geplaatst worden.

Om deel te kunnen nemen als verkoper, kun je je voor 15 oktober a.s. inschrijven via garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com. Indien u niet in de gelegenheid bent om te e-mailen kunt u maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 12:30 telefonisch aanmelden bij Contour de Twern op 013-5284080 of een voicemail inspreken (vermeld dan uw naam, telefoonnummer en adres).

Na inschrijving ontvang je een raamposter om iedere medebewoner te laten weten dat je meedoet. Daarbij weten de bezoekers waar ze op 22 oktober terecht kunnen.

 

Delen: