banner

Programma MTV Uitzendingen


MTV gaat deze zomer weer 20 jaar terug in de tijd

Moergestel TV aan het werk... (Foto Joris van der Pijll)

Moergestel TV aan het werk… (Foto Joris van der Pijll)

Weet u het nog ? In 1997 besluiten de provinciale staten van Friesland dat de provincie officieel Fryslan heet;  Kofie Annan wordt in dat jaar benoemd tot secretaris generaal van de VN en de 15e elfstedentocht wordt gewonnen door Henk Angenent. Ook 1997: de kerncentrale Dodewaard wordt buiten bedrijf gesteld en het eerste deel van de Harry Potter-serie verschijnt.

Maar wat gebeurde er in Moergestel in 1997 ?  Wat is er in 20 jaar tijd allemaal veranderd (of juist niet)? Dat alles is te zien bij MTV, zoals al een aantal jaren traditie, gaat deze Moergestelse omroep in de zomervakantie 20 jaar terug in de tijd. Zes weken lang kunt u bij MTV gedurende het zomerreces weer een aantal items “uit de oude doos” bekijken. Die oude doos is het uitgebreide archief wat MTV in het 35 jarig bestaan heeft opgebouwd. Dat wordt dus genieten van inmiddels nostalgische beelden uit uw eigen dorp.

Bekijk MTV op donderdag en vrijdag van 19.00 tot 4.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 4.00 uur; analoog en digitaal op het ziggokanaal 43. Op zaterdag vanaf 13.00 uur kunt u de uitzending ook (nog eens) bekijken.

De films van Moergestel TV zijn ook te bekijken via Uitzending gemist of in het thema film (klik hier) op deze website, u treft hier ook de radio-uitzendingen.

 

Delen: