banner

Lindeplein Jazzplein met jazzfestival in Oisterwijk


Oisterwijkse Jazzmuziek op groots festival!

Enorme drukte bij het Jazzfestival op het Lindeplein in Oisterwijk.

Enorme drukte bij het jazz-event in Oisterwijk. (foto Joris van der Pijll)

Voor liefhebbers die er geen genoeg van kunnen krijgen, is het Lindeplein in Oisterwijk voor deze gelegenheid omgedoopt tot Jazzplein.  Met zaterdag 19 augustus vanaf 14.00 uur een streetparade. Het terras- en winkelend publiek kan kennis maken met maar liefst vier originele New Orleans Marching Bands die onder leiding van hun marschal muzikaal rondwandelen. Deze streetparade wordt om 17.00 uur met een finale op het Lindeplein afgesloten. Daarna start tot 22.00 uur het New Orleans Openluchtconcert bestaande uit een serie optredens door de Oisterwijk All Stars. Zondag 20 augustus worden de luisteraars vanaf twee podia voorzien van muziek, eveneens aanvang 14.00 uur.

Meer informatie over de orkesten en het volledige programma is te bekijken op de website van het jazzfestival.

Delen: