banner

Film: Kerhovense Molen, mooi vrijwilligerswerk


De molenaars van De kerkhovense Molen malen het koren en in dit geval ook spelt. Dus ging Oisterwijk in Beeld naar het speltveld in Liempde waar het allemaal begint. De molenaars blijken super fanatieke mannen met passie voor het malen.

Naast de molenaars zijn ook de vrijwilligers en medewerkers van Amarant in de molenwinkel enthousiast over hetgeen zij verkopen in de winkel en op het terras. De grond rondom de molen geeft de vrijwilligers in de tuin de gelegenheid om puur biologische groenten en fruit te telen. En ook hun betrokkenheid en enthousiasme viel op.

Dit en andere aspecten komen aan bod in deze sfeervolle en informatieve documentaire. Het enthousiasme spat van de vrijwilligers af in deze film. Een echte mooie Oisterwijk in Beeld film zoals u die van ons gewend bent. De film duurt bijna 15 minuten.

 

 

Oisterwijk in Beeld

Delen: