banner

Zangers en bierfans bezoeken Oisterwijk (+ Film)


Oisterwijk mocht afgelopen zondag vele zangers en vele bierliefhebbers ontvangen.

Terras, gezellig centrum, muziek, wat wil je nog meer? (Foto: Leny van Schijndel).

In het centrum van Oisterwijk werd op zondag 2 juli een korenfestival en het Biermatinee georganiseerd. Op het Lindeplein was het druk met bierliefhebbers die konden kiezen uit honderden soorten bier. In de andere straten van het centrum waren verschillende koren actief, die aan het einde van de dag met 700 zangers zouden zingen; zouden, want 700 is aan de foto’s te zien niet helemaal gehaald, het waren er wel veel! Dat beide evenementen gezellig waren, deelnemers en bezoekers hebben genoten, dat mag duidelijk zijn, het was weer gezellig in ons mooie Oisterwijk!

 

 

Delen: