banner

Vijf gewonden bij ernstig ongeval A58 Moergestel (+ Film)


Afgelopen nacht, om kwart over drie, is een auto met vijf inzittenden op de A58 op een obstakel gebotst.

De schade is enorm na botsing op de A58 bij Moergestel (Foto: Rick Denissen).

Politie, brandweer, zes ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest. Deze laatste is geland in een weiland naast de snelweg. De vijf inzittenden van de auto zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Enkele van hen zaten bekneld. De auto botste op een zogenaamde RIMOB, een RIMpelbuisOBstakelbeveiliger, die wordt gebruikt om botsingen af te remmen, veelal bij betonnen palen van bruggen.

Update van politie

Twee personen raakten maandagnacht 5 juni gewond bij een ongeval op de A58. De 27-jarige bestuurder uit Dordrecht raakte gewond.  Een 19-jarige inzittende uit Dordrecht werd door de brandweer uit de auto bevrijd. Beide slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Verkeersongevallenanalisten doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Delen: