banner

Zondag krijgt Protestantse kerk Oisterwijk een nieuwe predikant


Na ruim een jaar vacant te zijn geweest, is de Protestantse gemeenschap in Oisterwijk blij dat ze een nieuwe predikant mogen verwelkomen: ds. Winanda de Vroe. Op 21 mei vindt de bevestigingsdienst plaats. Behalve ds. De Vroe heten ze ook haar gezin van harte welkom: echtgenoot Jeroen van den Eijnde en hun kinderen Kars, Annika en Jens.

De Protestantse kerk in Oisterwijk … (Foto: Loes Westgeest).

De bevestiging wordt gedaan door ds. Annemarie Hagoort uit Hilvarenbeek op zondag 21 mei om 11.00 uur. Na de dienst, rond 12.15 uur, is er een feestelijk samenzijn, inclusief lunch.

Lunch
ZoalsĀ  vaker werd gedaan, wil men samen met de hele gemeente een middagmaaltijd organiseren. Wilt u iets meenemen voor de lunch? Bijvoorbeeld krentenbollen, sandwiches, een salade of hartige taart. Opwarmen en bewaren in de koelkast is helaas niet mogelijk.
Delen: