banner

Website of extra berichtenstroom nodig in Oisterwijk


Een nieuwe website, infopagina of berichtenstroom richting de Oisterwijkers nodig?

De Oisterwijkse ijsbaan is een project dat jaarlijks op onze hulp kan rekenen…  (Foto: Joris van der Pijll).

Oisterwijkse organisaties kunnen rekenen op de hulp van Oisterwijk Nieuws. Afhankelijk van de omvang, duur, wensen en benodigdheden kijken we samen met verenigingen en initiatiefnemers van sociaal-maatschappelijke doelen hoe we kunnen helpen.

Een groot aantal organisaties en projecten werden zo al geholpen. Soms met een informatieve pagina, soms een complete website en in andere gevallen met hulp bij de informatiestroom over het gehele project.

Heel veel doen we ‘om niet’, zelf of in samenwerking met andere enthousiastelingen in onze gemeente, bijna altijd met vrijwilligers of helpende ondernemers. Indien nodig zoeken we naar subsidie of sponsoring.

Belangrijkste is dat we samen werken aan een mooi en bruisend Oisterwijk!

Vragen of wensen?

Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low

Delen: