banner

Verdachte personen noemen zich Kadaster


Een inwoner in de wijk Westend in Oisterwijk heeft melding gemaakt van een verdacht persoon.

Voor u het weet, trekt een onverlaat uw portemonnee of telefoon uit uw handen…

‘Er stond iemand bij ons aan de deur die beweerde van het kadaster te zijn en hij wilde de schuur opmeten. Kadaster gebeld, zij wisten van niets.’ Ook werd de bewoner door de verhuurder niet ge├»nformeerd over de komst van iemand van het Kadaster.

Veel organisaties kondigen vooraf hun komst aan en maken een afspraak. Het is zeker goed zelf de organisatie te bellen als er iemand zonder afspraak aan de deur staat. Dus sluit de deur, ga naar binnen en bel zelf met het bedrijf. Bij twijfel mag u ook de politie bellen!

Neem bij collectes geen portemonnee mee naar de deur, maar alleen gepast geld. Bel niet met uw mobiel aan de deur, voor u het weet is deze uit uw handen getrokken…

 

DTZ logo low

Delen: