banner

Morgen! Open dag Vitality Spirit Oisterwijk


Kom morgen 20 mei kennis maken, stel vragen of neem gezellig een kijkje in mijn nieuwe praktijk. U maakt tevens kans op het winnen van leuke prijzen.
Ervaring van een cliënt:   

Na diverse behandelmethoden konden artsen niets meer voor haar betekenen. Dat viel zwaar voor deze vrouw die jaren gebukt ging onder hevige pijn in haar nek. Nadat ze een half uur was behandeld door Carla Dekkers van Vitality Spirit, stroomden tranen over haar wangen. Van blijdschap. Voor het eerst in jaren was ze pijnvrij. En dat is zelfs voor Carla, die nuchter in het leven en met beide benen op de grond staat, steeds weer een bijzondere ervaring. “

Carla Dekkers van Vitality Spirit

Herkent u dit? Pijnklachten, chronische aandoeningen, lichamelijke klachten, mentale klachten zoals angsten, burn-out, en/of kan de reguliere gezondheidszorg u niet meer, of onvoldoende helpen?  Bent u op zoek naar een sneller herstel van sportblessures of na een operatie? Wilt u graag de effectiviteit en herstelduur van behandelingen zoals homeopathische geneeswijzen, accupunctuur, fysiotherapie en andere lichamelijke en emotionele therapieën bespoedigen? Dan kan Vitality Spirit voor u de oplossing zijn!

Ik ben gespecialiseerd in diverse behandelmethodes waarbij er steeds wordt uitgegaan van het zelf-herstellend vermogen van het lichaam. Als Regenesis® Practitioner en Master Healer, Magnetiseur, Wichelroedeloper, Quantum Touch Certified Quantum-Touch® Practitioner en Healer kan ik cliënten effectief helpen met de meest uiteenlopende lichamelijke en mentale klachten en/of problemen. Met alle benodigde diploma’s, die het kwalitatief uitvoeren van mijn vak ondersteunen, sta ik voor professioneel, gepassioneerd, integer en verantwoord
werken.

Met Vitality Spirit wil ik mensen weer hoop geven. Het juiste duwtje zodat lichaam en geest zichzelf helen. Wat niet kan, kan niet. Maar heel veel kan wél en daar zijn inmiddels voldoende positieve voorbeelden van.

U bent van harte welkom op 2o mei tussen 11.00 en 15.00 uur.
Adres: Hoogstraat 23, 5061 ER Oisterwijk

Voor meer informatie: www.vitalityspirit.nl

Mail: Carla@vitalityspirit.nl

Telefoon: 06-10228740

 

Delen: