banner

Lunchconcert in Den Boogaard Oisterwijk


Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf! Tiliander en Den Boogaard bieden studenten van Fontys Conservatorium een platform om hun talenten te laten horen en zien. U kunt nu alvast genieten van een voorproefje. Laat u verrassen door prachtige kamermuziek, vernieuwende programma’s, gespeeld door toekomstige professionals met enorm veel talent!

Mikaroso bij Lunchconcert in Den Boogaard Moergestel

Mikaroso Piano Ensemble op 21 mei

Mikaroso presenteert met ‘As We See It’ een samenspel van beeld en muziek. Muziek brengt hen samen. Laat u deze ochtend verrassen door Mikaroso, wanneer zij u uitnodigen om te luisteren naar ideeën en verhalen die een andere kijk geven op muziek zoals wij het gewoonlijk beleven. Dit doen zij in verschillende formaties, van 8- handig tot solo.

Het Lunchconcert is gratis te bezoeken op zondag 21 mei om 11.00 uur in Den Boogaard te Moergestel. Voor meer informatie kunt u kijken op denboogaard.nl.

 

Delen: