banner

Kunst bij Inloop Oisterwijk


Om steeds een gezellige sfeer te creëren, zijn de vrijwilligers van het Inlooppunt altijd op zoek naar mooie wandversieringen.  Dit keer zijn er de schilderijen van Annette Nouws tot eind juli te bewonderen.

Een werk van Annette Nouws

Annette heeft zich in 2009 aangesloten bij een schilderclubje in de Coppele waar ze de penselen ter hand nam en leerde werken met olieverf. Daarvoor was ze al actief met tekenen.

De schilderijen, die u tot en met juli in het Inlooppunt kunt bewonderen, zijn een selectie van haar inmiddels uitgebreide collectie. Want Annette schildert niet alleen bij de Coppele maar ook thuis is de Oisterwijkse actief met palet en verf. Soms schildert ze abstract maar andere keren realistisch. De onderwerpen zijn divers en naar eigen idee. Maar ook gerichte opdrachten gaat deze energieke dame niet uit de weg.

U kunt de schilderijen bewonderen op dinsdag- en donderdagmiddag want dan staat de deur aan de Kerkstraat 48 voor iedereen open. Ook op vrijdagochtend kunt u binnenlopen en ‘een bakkie doen’ tussen 10.00 en 12.00 uur.

Delen: