banner

Klachtenlijn Intents Festival Oisterwijk


Van 26 t/m 28 mei vindt in Oisterwijk weer het jaarlijkse Intents Festival plaats. Dit festival is een van de grootste in Nederland en wordt bezocht door danceliefhebbers uit heel Europa.

Draaien op het Intents podium is de droom van vele DJ’s (Foto: Rick Denissen)

De gemeente Oisterwijk wordt door de organisatie van Intents in een vroeg stadium betrokken bij de voorbereidingen en de aanvraag van de evenementenvergunning. Tijdens een evenement als Intents Festival worden zowel door de organisatie als door de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) op verschillende locaties en momenten metingen gedaan. Ondanks dat vorig jaar uit deze metingen bleek dat de geluidsnormen niet werden overschreden, werd toch overlast ervaren. Ook dit jaar doet de organisatie van Intents Festival er alles aan om de overlast te beperken. Mocht u toch overlast ervaren, kunt u dit melden bij de Milieuklachtencentrale van de OMWB via (073) 681 28 21.

Gemeente Oisterwijk wenst de organisatie van Intents Festival veel succes en alle bezoekers een geweldig festival toe.

Delen: