banner

Historische vlag in top op vijftig jarige camping in Oisterwijk


Camping De Boskant begon vijftig jaar geleden bij het boerenbedrijf van Kees Rijnen. Vandaag werd het jubileum van deze camping, tegenwoordig onder de naam Streekpark Klein Oisterwijk, gevierd met het hijsen van een oude vlag van Oisterwijk.

De oude Oisterwijkse vlag gaat in top, net als vijftig jaar geleden… (Foto: Joris van der Pijll).

Burgemeester Hans Janssen bracht het historisch blauw-geel aan top, en keek in zijn toespraak graag vooruit naar nieuwe ontwikkelingen en groei van het recreatieve van Oisterwijk. Op Streekpark Klein Oisterwijk is die ontwikkeling duidelijk zichtbaar en zal ook de komende jaren nog verder uitgroeien. Sinds enkele jaren de Natuurpoort van het Groenewoud, diverse hedendaagse kampeermiddelen en concepten, en de plannen zijn er voor onder andere een Wellnesscentrum.

Oprichter Kees Rijnen begon de eerste Oisterwijkse camping naast zijn boerenbedrijf. Toen hij blind werd nam eerst zoon Jan, en later zoon Co de camping over. Tegenwoordig is het familiebedrijf in handen van navolgingen, onder leiding van kleinzoon Ernst Jonkers.

Delen: