banner

Bezoek Tweede Pinksterdag rommelmarkt in Oisterwijk


Harmonie Asterius organiseert op tweede pinksterdag 5 juni voor de 27ee keer haar bekende rommelmarkt in het sfeervolle centrum van Oisterwijk.

De rommelmarkt in Oisterwijk

Een rommelmarkt is altijd gezellig. (foto Joris van der Pijll)

Ben je op zoek naar dat ene object dat je verzameling compleet maakt, of wil je gewoon lekker rondsnuffelen? Dan is de rommelmarkt de juiste plek! De welbekende rommelmarkt heeft veel kramen en duizenden artikelen, allemaal met hun eigen verhaal. Voor je het weet ben je aan het onderhandelen met de verkoper en koop je iets waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. De markt vindt plaats op 5 juni, tweede pinksterdag, van 10.00 tot 17.00 uur in de Balbian Versterlaan in Oisterwijk. Door de ligging in het centrum van Oisterwijk kun je er een echt dagje uit van maken. Lekker snuffelen op de markt en dan even lekker bijkomen op een terrasje, genietend van een drankje en de mensen die voorbijkomen. De entree bedraagt € 2,–. De opbrengst van de rommelmarkt is voor Koninklijke Vereniging Sociëteit Harmonie Asterius. Met dit geld financiert de harmonie een deel van haar activiteiten. De organisatie en de deelnemers hopen dan ook op veel bezoekers. Voor meer informatie over de markt kijk je op de Facebookpagina van Asterius of ga je naar www.asterius.nl.

Delen: