banner

Avondvierdaagse Oisterwijk 2017


Van 13 t/m 16 juni organiseert ontmoetingscentrum De Waterhoef alweer haar 37 e editie van de wandelvierdaagse.

De organisatie hoopt dit jaar op nog meer deelnemers dan het vorig jaar. En de routes lopen ook dit jaar door de mooie natuur van de parel van Brabant Oisterwijk. Op de laatste kilometers (slotdag) wordt u begeleid met muziek door het dorp vanaf de speelplaats van de 2 College in de v Kemenadelaan. Daar vetrekken ze om ongeveer 19.30 uur. Vele papa’s, mama’s, grote broers en zusjes, opa en oma’s en misschien wel oom en tantes zullen weer met de bloemen klaar staan, en voor de kleintjes misschien wel met een snoepketting.

Wandelaars van de vierdaagse lopen door Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Het rode kruis staat alle avonden  klaar om jullie te begeleiden tot de laatste meters en naar afloop draait de disco van de Waterhoef nog een gezellig stukje muziek tot in de kleine uurtjes.

Wilt u deze gezellige en sportieve sfeer ook eens een keertje ondergaan, aarzel dan niet en schrijf in. De afstanden waarvoor u zich kunt opgeven zijn  5 of 10 km. Bij voorinschrijving betaalt u € 3.50 en op de startavond zelf € 4.00. Er zal telkens gestart worden vanaf Ontmoetingscentrum De Waterhoef gelegen aan de Terburghtweg in Oisterwijk om 18.30 uur. Op de Slotavond start de 10 km om 18.00 uur.

Inschrijven kan vanaf 17 mei bij Ontmoetingscentrum  De Waterhoef, Terburghtweg 100 in Oisterwijk; V.V.V. Oisterwijk in Tillander op het Lindeplein; P. Alberts, Beukendreef 108 in Oisterwijk (na 18.00 uur); P. de Bakker, Reli 34 in Oisterwijk (ook voor groepen). Voor  informatie bel 013-5215668 of 06-40037270.

Scholen

Kinderen die mee willen doen kunnen zich beter op school opgeven, want de school die de meeste kinderen opgeeft ontvangt de eerste prijs beker. De school die het mooiste spandoek maakt kan ook een prijs winnen.

 

Delen: