banner

Aanhoudingen bij Intents Festival Oisterwijk 2017


Politie over Intents Festival Oisterwijk waarbij vijftig aanhoudingen zijn verricht:

 

 

Afgelopen weekend barstte het eerste van de twee grote festivals die ons teamgebied rijk is los!! Op dit festival komen jaarlijks duizenden mensen op af en daarom mag dit festival met recht groots genoemd worden! Onze collega’s hebben rondom het festival toezicht gehouden en alles is zeer gemoedelijk verlopen.

Men kwam voor het plezier en zo hebben onze collega’s het ook beleefd. Helaas gaan deze festivals ook gepaard met drugsgebruik en er zijn over het weekend heen meer dan 50!! aanhoudingen geweest voor het bezit of dealen van drugs. De verdachten zijn aangehouden en verhoord in afwachting van hun straf.
Opvallend was ook dat veel jongeren zich legitimeerde met een valse ID. Zij krijgen een straf via bureau Halt.

 

 

Delen: