banner

Schilderijen in De Verdieping Moergestel


In oktober 2016 was er in Galerie De Verdieping een expositie van werk dat op  diverse creatieve cursussen in Moergestel werd gemaakt.

Stad in de verte van Gisela Wetser -Mauch

Daar behaalden Gisela Wetser -Mauch en Riny Spierings allebei een 1ste prijs. Gisela met haar schilderijen en Riny met haar beeldhouwwerk. Naar aanleiding daarvan, bood Galerie De Verdieping hen de mogelijkheid om een expositie van hun eigen werk samen te stellen.

Nu is het zover. U bent van harte welkom op:

Zaterdag 29 april van 13.00 tot 17.00 uur

en zondag 30 april van 11.00 tot 17.00 uur

 in Galerie De Verdieping, Industrieweg 16, te Moergestel.

Gisela toont haar schilderijen en er is werk te zien van haar medecursisten, die samen met haar bij Annemieke Seters schilderen. Riny exposeert met een aantal van haar stenen beelden, die ze thuis, of op de beeldhouwcursus maakte. Verder is er een filmpje te zien van haar beeldhouwgroep, die elke maandagmiddag  bij Joep Vrenken aan het werk is.

 

Delen: