banner

Film en foto’s Koningsdag Oisterwijk


Een heerlijke dag, veel zon, veel oranje, veel vrolijke mensen en muziek, en genieten!

Een heerlijke koningsdag in het centrum van Oisterwijk (Foto: Marnix Versteegh)

Met een schuin oog naar het grote scherm, waarop de tour van het Koningspaar door Tilburg te zien was, met ‘onze’ Robert, schoolkinderen en toneel uit Oisterwijk, genoten velen van het mooie weer en de sfeer in het centrum van Oisterwijk.  Niet helemaal droog, maar toch mocht niemand klagen. Muziek en vrijmarkt vulden het centrum. Het geheel werd op video vastgelegd door Oisterwijk in Beeld en Anmire Vugs verzorgde deze dag de presentatie. De eerste fotoserie die we mochten ontvangen is van Marnix Versteegh.

Het was in Oisterwijk dan ook met recht:

Een gezellige dag voor jong en oud!

Koningsdag vier je samen!

En nog wat ‘toetjes’ van facebook:
 

 

Delen: