banner

Concert Oisterwijkse Parelmuzikanten


De Parelmuzikanten verzorgen op zaterdagavond 29 april om 20.00 uur een muzikale show in het Jan van Besouw te Goirle. Dit orkest onder leiding van Peter van Esch heeft weer nieuwe verrassingen in petto. Achter de schermen wordt hier ijverig aan gewerkt.

De Parelmuzikanten in Den Boogaard Moergestel (Foto: Leny van Schijndel).

De Parelmuzikanten in Den Boogaard Moergestel (Foto: Leny van Schijndel).

Op Zaterdagavond 29 april verzorgen De Parelmuzikanten een feestelijk, lichtvoetig Oranjeconcert met luchtige aankondigingen van de dirigent annex spreekstalmeester Peter van Esch. Het orkest moet het op deze avond doen zonder de vertrouwde vocale bijdrage van Marcel van Amelsfoort. Hiervoor heeft men nieuwe verrassingen bedacht. Deze avond wordt een spetterende show. Francis de Vries zingt nieuwe nummers en de zanger Bartolo van den Braak treedt op met nummers die hem op het lijf geschreven zijn. Ook verheugd het orkest zich op de komst van een buitenlands trio. Na afloop is er in de foyer een muzikale Afterparty.

De Parelmuzikanten zijn trots op hun vele vrienden. Nieuwe vrienden worden verwelkomd met een gratis entreekaartje voor dit concert. Zij kunnen contact opnemen via: info@parelmuzikanten.nl. Bestaande vrienden kunnen ook via deze site korting aanvragen. Entree: € 7.50 inclusief een gratis drankje en een hapje tijdens de Afterparty. TOEGANGSKAARTJES zijn verkrijgbaar via info@parelmuzikanten.nl; bij de muzikanten of Theo v.d.Broek(Goirle) tel.06 3012 9896,  Foto Vlaminkcx in Oisterwijk en Primera in Berkel-Enschot.

Delen: