banner

Bezoek The King’s Crossover van Asterius Oisterwijk


Harmonie Asterius viert alvast vervroegd het verjaardagsfeestje van de koning op 21 april!

Asterius in Tiliander Oisterwijk

Asterius in Tiliander Oisterwijk

Tijdens The King’s Crossover zal het orkest zich allereerst van de gebruikelijke kant laten zien, maar wél met een oranje tintje. Vervolgens is het geen echte crossover zonder dat Asterius laat horen dat het orkest ook anders kan klinken dan de harmonieklanken die normaal te horen zijn. De invloed van de bigband komt dan ook duidelijk naar voren.

De crossover is daarmee nog niet compleet; singer-songwriter Kris van Son neemt na de pauze de show over. Zij studeert dit jaar af aan de Rockacademie en neemt een heel scala aan muzikanten mee om haar te begeleiden bij haar eigen repertoire. De crossover van Asterius naar Kris wordt compleet door het samen ten gehore brengen van ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen en ‘Make You Feel my Love’ van Bob Dylan.

We nodigen jullie van harte uit voor 21 april! Je kunt kaartjes bestellen via leden van Asterius, of via www.asterius.nl reserveren. Kaartjes kosten €7,50. Een koopje voor een leuke en verrassende avond! Het concert begint om 20.00 uur in Tiliander, Oisterwijk.

 

Delen: