banner

Militaire oefening in Oisterwijk


Op 29 en 30 maart is in de gemeente Oisterwijk een militaire oefening. Doel is het trainen van de genisten van de Landmacht. De oefenende troepen staan onder leiding van de Commandant 412 Pagn Cie uit Oirschot.

De oefening houdt in dat de militairen zich te voet verplaatsen over bestaande wegen en paden. Ze hinderen daarbij niet het verkeer. Aan de oefening doen 30 personen mee en 1 voertuig. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.

Schade

Mocht er schade ontstaan tijdens de oefening, geef dit dan door aan de Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht. Onder vermelding van: de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats en soort schade. U kunt ook bellen met (030) 218 04 44 of mailen naar JVDclaims@mindef.nl.

 

 

Delen: