banner

Burgemeester Oisterwijk trots op deelname Koningsdag Tilburg


Burgemeester Hans Janssen uit Oisterwijk spreekt vol trots over de Oisterwijkse deelname aan Koningsdag in Tilburg.

Het groene hart, uitgebeeld midden in de stad tijdens de rondgang op Koningsdag.

De regiogemeenten Hart van Brabant (Dongen, Gilze Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk) presenteren zich aan de Koninklijke familie én alle inwoners van Nederland op Koningsdag 2017. De gemeente Oisterwijk is er trots op dat een afvaardiging van leden van de Oisterwijkse en Moergestelse toneelverenigingen en een aantal scholieren c.q. leerlingen van scholen in onze gemeente vertegenwoordigen deze dag.

De negen gemeenten zijn met elkaar verbonden op het thema ‘Leisure’ (vrijetijdsbesteding). Inwoners uit de regio en daarbuiten vinden in deze gemeenten tal van mogelijkheden om te recreëren, te ontspannen en te ontsnappen uit de drukte van alle dag. Een regio waar mensen genieten van de groene natuur en (Bourgondische) ontspanningsmogelijkheden. Dat willen ze graag laten zien op 27 april.

Oisterwijk

Burgemeester Hans Janssen: “Het programma van Koningsdag ziet er fantastisch uit. Het is een mooie kans voor de regio Hart van Brabant om zich op 27 april te mogen presenteren aan de Koninklijke familie en aan een heel groot publiek. Voor Oisterwijk een uitgelezen gelegenheid om te laten zien waar we zo trots op zijn, onze groene, gastvrije, gastronomische gemeente.”

Bekijk hier het programma van Koningsdag in Tilburg:

Delen: