banner

Brandweerwedstrijden in Haaren


Op zaterdag 1 april 2017 zal post Haaren namens Brandweer Brabant Noord en de AWBC de vaardigheidstoets in de hoofdklasse gaan organiseren.

Er zullen deze dag 6 ploegen hun krachten met elkaar gaan meten om uit te gaan maken wie er naar de volgende ronde mag. Dit alles gebeurd onder het toeziend oog van een groep vakkundige beoordeelaars die de ploegen zullen beoordelen op hun inzet op het gebied van brandbestrijding en/of hulpverlening en de daarbij horende veiligheid.

De leden van post Haaren hebben een mooi en uitdagend scenario bedacht, waarop de deelnemende ploegen hun kunde en kennis moeten laten zien, hierbij is ook het publiek gedacht. Ze zullen zich niet hoeven te vervelen en er zal van alles te zien zijn. De eerste ploeg zal om 7.00 melden op de brandweerkazerne en gaan om 7.30 uur de strijd aan. Gedurende de hele dag zullen de ploegen aantreden, na verwachting zal de laatst ploeg om 14.45 uur zal de laatste ploeg van start gaan.

De vaardigheidstoest (ook wel wedstrijd genoemd) wordt op een ( tot nu toe) geheime locatie gehouden binnen de gemeente Haaren, wanneer er mensen zijn die interesse hebben om te gaan kijken kunnen ze op 1 april 2017 naar de brandweerkazerne aan de Helvoirtseweg 6 B in Haaren komen er daar zal dan de locatie worden doorgegeven.

Delen: