banner

Auto op zijn kant in Oisterwijk


Vannacht omstreeks 00.15 uur is er een auto uit de bocht gevlogen op de Laarakkerweg op het industrieterrein in Oisterwijk.

Auto op zijn kant in Oisterwijk ( Foto: Toby de Kort).

De auto vloog door onbekende oorzaak uit de bocht, reed een lantaarnpaal omver en kwam op zijn kant tegen een hek terecht. De automobiliste zat opgesloten in haar auto en kreeg de deuren niet open. De auto betrof een cabrio en door het dak open te laten gaan heeft zij de auto kunnen verlaten. Diverse omstanders boden eerste hulp. De vrouw is door de ambulancedienst enige tijd behandeld in de ambulance , waarna zij met haar vriend mee naar huis mocht.

De bocht op de Laarakkerweg in Oisterwijk staat bekend om zijn vele ongevallen. En hek van een bedrijf heeft het ongeveer al 10x begeven. Vorige week nog vielen er 3 gewonden door een frontale botsing. Diverse bedrijven en buurtbewoners hebben bij de gemeente aan de bel getrokken, zo zeggen ze.

 

Vermoeidelijk heeft de dichte mist van vannacht ook een rol gespeeld.

Delen: