banner

Kloontjes Oisterwijk presenteren Karnaval Festival


Heb je een zachte G en hou je van een harde kick? Sla dan op zaterdag 25 februari 2017 linksaf bij Moergestel voor het gloednieuwe Karnaval Festival van de Kloontjes, de organisatoren van Intents Festival.

De Kloontjes met carnaval in Oisterwijk (Foto: Masja Vlaminckx).

De Kloontjes samen met De Krieltjes tijdens carnaval in Oisterwijk (Foto: Masja Vlaminckx).

Wil je tijdens carnaval gewoon lekker gas geven? Geen hoempapa-bandjes, maar podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival met een carnavaleske thema. De mainstage wordt omringd door geluidswagens en verklede feestvierders. Hier kun je karnastyle verwachten (hardstyle met een carnavals-tintje). Dus zet je feestmuts op en stamp eens lekker door! Karnaval Festival wordt een feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid.

Die ingrediënten vind je ook in de kroeg. De kroeg is de perfecte plek om met een pilsje in je hand mee te lallen met die onvervalste carnavalskrakers. Feest!

Tot slot keert de inmiddels befaamde Boombox terug op Karnaval Festival. De Boombox is een beproefd recept op Intents Festival en mag daarom niet ontbreken. Keihard feesten in een container, gas op die lollie!

Delen: