banner

En zo helpen wij elkaar…


Het ging om vrijwilligers, en de kwetsbare medemens, maar ook om een taxi, en het moest positief zijn, en Oisterwijks, ook nog aandacht trekken…‘Ik heb  een paar schetsjes gemaakt,’ aldus Jan van Ganzewinkel van het Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk (VVO).

Het nieuwe beeldmerk voor Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk

Of we dat even in een logootje willen zetten. Willen wel, zeker voor dit mooie sociaal-maatschappelijke project en de inzet van Jan voor de samenleving, maar kunnen? Teksten schrijven en berichten verspreiden dat is onze kracht. Maar dit was onze redactie teveel, daar moest een specialist bij komen, iemand met meer verstand en vooral een verse creatieve blik op communicatie!

Dus Jan doorverwezen naar IRX Communicatie in de Kerkstraat. ‘het team boog zich over mijn plannen, vervolgens hebben we alle schetsjes van mij weggegooid, en zijn zij aan de slag gegaan.’ Met een frisse creatieve blik werd in no-time een mooi logo ontwikkeld.

‘Onze stichting heeft tot doel, inwoners van Oisterwijk, die mobiliteit als een probleem moeten ervaren, te helpen met maatwerk en de menselijke maat in vervoer. Het is fijn te ervaren dat professionele bedrijven zoals Oisterwijk Nieuws en IRX Communicatie op deze wijze  onze plannen in de geest van het initiatief ondersteunen en hiermee een maatschappelijke taak op zich nemen. Dit komt de zo gewenste sociale cohesie ten goede,’ sluit Jan zijn woord van dank af, in de hoop en verwachting dat inwoners, organisaties en bedrijven elkaar in Oisterwijk blijven helpen!

DTZ logo low

Delen: