banner

Vrijwilligersprijs Oisterwijk gaat naar…


Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oisterwijk is afgelopen woensdag de Oisterwijkse vrijwilligersprijs uitgereikt aan Mieke Verhoeven.

Mieke zorgt samen met haar collega’s voor diverse activiteiten in Wijkcentrum De Coppele.

Mieke werd geprezen om haar zeer uitgebreide staat van dienst als vrijwilligster. Zo is zij ruim 30 jaar actief voor het jeugdensemble Con Amore, 23 jaar actief voor het steunfonds stichting Naijar en is zij binnen de Coppele een zeer actief vrijwilligster. Hier fungeert ze onder meer als bestuurslid, draagt ze zorg voor het organiseren van de vrijwilligers uitstapjes en verzorgt zij elk jaar trouw de kerstpakketten voor de vrijwilligers en dit al de nodige jaren lang. Het lijstje vrijwilligerstaken die zij in haar 74 jarige leven heeft uitgevoerd is uitbundig en lang. Vandaar ook dat zij vanuit deze organisatie genomineerd werd voor de Peer Paorel

Prijs

‘Mieke staat altijd paraat, is accuraat en puntje precies in haar werk, recht door zee en vastberaden. Mieke is een gezellig persoon en draagt iedereen een warm hart toe. Mieke heeft in al die jaren een geweldige bijdrage geleverd aan de Oisterwijkse samenleving Mieke is iemand op wie je kan rekenen en iemand die altijd voor iedereen klaar staat’, aldus het juryrapport. Het is daarom ook dat Mieke Verhoeven, als blijk van grote waardering voor jarenlange en nog steeds onbaatzuchtige inzet voor de Oisterwijkse samenleving, deze prijs in ontvangst mocht nemen.

DTZ logo low

Delen: