banner

VIJF! in Lodewijkskerkje in Oisterwijk


Een nieuw ensemble in een unieke bezetting: VIJF! Vijf bevlogen vrouwen, vijf unieke instrumenten, vijf muzikale harten: dat is VIJF!

Het begon allemaal met de droom van hoboïste Anne-Marie van Mierlo: Een droom voor een nieuw, kleurrijk, uniek ensemble: Een ensemble met een bijzondere samenstelling van fluit, viool, hobo, fagot en harp. Met een uitdagende bezetting die een breed scala aan mogelijkheden biedt. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en al snel kreeg haar droom concrete vormen in de vorm van het nieuwe ensemble VIJF! De leden van VIJF! hebben allen een grote passie voor kamermuziek en spelen dan ook al jaren samen in diverse ensembles. Daarnaast zijn ze actief in verschillende orkesten. Zij maken allen deel uit van Het Zeeuws Orkest en bezetten hierbij prominente plaatsen.
Met VIJF! slaan deze bevlogen musici nu een nieuwe weg in! Beau Soir VIJF! presenteert zich feestelijk aan het publiek tijdens hun officiële presentatie concerten op 29 januari en 12 februari. Met het programma ‘Beau Soir’ van het kersvers opgerichte ensemble is het publiek dan ook verzekerd van een mooie middag (of avond)! VIJF! speelt sfeervolle muziek uit het Franse Impressionisme, afgewisseld met Spaanse, Italiaanse en Zuid-Amerikaans passie en emotie. Muziek waar je blij van wordt en die je raakt! De presentatie van de concerten is in handen van Evelien Holster.
VIJF! bestaat uit Saskia Onstwedder-List; fluit, Anne-Marie van de Grint; viool, Anne-Marie van Mierlo; hobo, Lieselot Toorop; fagot en Renske de Leuw; harp.

29 januari in het Lodewijkskerkje Oisterwijk. Aanvang 14:30 uur. Kaarten à €12,50/€7,50 (jeugd t/m 12 jaar) zijn te reserveren via info@ensemblevijf.nl

De vijf van VIJF! (Foto: Anouschka Hendriks)

Delen: