banner

Kaartverkoop Oisterwijkse Revue


De 26ste Oisterwijkse Revue Ge ziet mar… belooft een bijzonder avondje uit te worden.

De Oisterwijkse Revue

Totaaltheater met spel, zang, dans, muziek en humor als aansprekende elementen. De cast en crew onder regie van Leon Hoepelman, hebben al veel voorpret beleefd tijdens de voorbereidingen. Er is flink gerepeteerd om de hilarische sketches vorm te geven, het ballet staat klaar om een mooie show neer te zetten en de bouwploeg heeft ervoor gezorgd dat er met een prachtig decor weer hele mooie plaatjes gaan ontstaan. Nu is het de beurt aan het Oisterwijkse publiek om te genieten van de voorstelling, waarin ook de gemeentelijke actualiteit uiteraard weer de revue passeert!

Kaarten zijn voor 15 euro te koop op zaterdag 28 januari van 8.30 tot 12.00 uur in Tiliander, Spoorlaan 82c Oisterwijk. Het bestuur staat dan voor u klaar om u van kaarten te voorzien. De voorstellingen zijn op 10-11-17 en 18 februari op dezelfde locatie.

Ge ziet mar…wees er wel snel bij want ‘op = op’!

Delen: