banner

Een luchtkussen in Wijkcentrum Pannenschuur?!


Een luchtkussen in Wijkcentrum Pannenschuur? Kèktisneffenoe wordt hier wel heel letterlijk genomen!

Kort voor Nieuwjaar kwam Wijkcentrum Pannenschuur met ene wel heel bijzonder nieuwtje, ‘uniek en ludiek’ werd het genoemd: ‘Er komt met carnaval een echt luchtkussen in ons wijkcentrum te staan om de kinderen met kindercarnaval extra te vermaken!’

Past dat wel?

Bekende DJ’s komen graag naar Wijkcentrum Pannenschuur!

Een luchtkussen in een wijkcentrum past uiteraard niet, en nee, ze gaan het ook niet buiten zetten. Toch komt het luchtkussen er echt! Het carnaval-organisatieteam neemt de Döllekesgatse slogan daartoe letterlijk. Kèktisneffenoe, ofwel: kijk eens net iets verder dan je neus lang is, naast je! Jawel, hulp werd gevonden en komt direct van neffe, vanachter de grote schuifwand in de dan totaal in carnavalssferen ingerichte ontmoetingsruimte. Die schuifdeur gaat tijdens de kindermiddag open, en de daarachter gelegen gymzaal van ‘de buren’ geeft meer dan voldoende ruimte aan deze geweldig leuke en unieke activiteit. Zaterdag- en maandagmiddag voor alle kids en hun ouders!

Kloontjes

Niet alleen de kinderen, ook de jeugd komt met carnaval uiteraard goed aan bod. Zoals bijgaande foto laat zien, weten ze in Wijkcentrum Pannenschuur regelmatig verrassend goede en ook regionaal bekende DJ’s te ‘strikken’, die vol overgave en met plezier de jeugd vermaken met hun muziek-mix-kunsten. En omdat ze die inzet voor de jeugd bij De Kloontjes enorm waarderen, komt deze carnavalsvierende jeugd-muziek-club maandagavond ook even op visite in de Pannenschuur. Dat moet een heerlijk feest worden, kan niet missen!

Wil je alvast voorgenieten? De Posters met het komende carnavalsprogramma staan al op www.carnavalpannenschuur.nl

 

Jeugd leeft zich uit in Wijkcentrum Pannenschuur

Jeugd leeft zich uit in Wijkcentrum Pannenschuur

 

Delen: