banner

Budding Sound Bigband in Berkel Enschot


De Oisterwijkse Budding Sound Bigband is binnenkort te beluisteren in Berkel-Enschot.

Budding Sound Bigband uit Oisterwijk

Op zaterdag 21 januari 2017 presenteert de Budding Sound Big Band een spetterend jazzprogamma op het podium van Cultureel Centrum De Schalm in Berkel Enschot. Het orkest, onder leiding van Piet van Campenhout brengt een gevarieerd repertoire met lazyjazz ballads, stevige funk en swinging jazz. Met de bijdragen van s(w)inging lady Jeske Paalvast staat de BSBB garant voor een heerlijk programma onder de titel: ‘Let’s play the Music and dance’!

Speciale gast is gitarist Bart van Halteren. Hij studeerde aan het Rotterdams en Brabants Conservatorium en is gitaardocent bij Factorium. Hij speelde vele jaren in soulband ‘Eric Green & the Onions’ en tourde hiermee jarenlang door Nederland (Paradiso, Noorderligt) en Duitsland én stonden in het voorprogramma van Curtis Mayfield. De Budding Sound Big Band heeft haar roots in Oisterwijk, als ensemble van Factorium. ‘Let’s play the music and dance’ begint om 20.00 uur. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar aan de zaal voor slechts €5.

Delen: