banner

Toeristentrein Oisterwijk zoekt chauffeurs en steun


De PAREL Express wordt vanaf 2017 dagelijks ingezet voor diverse activiteiten binnen de Gemeente Oisterwijk.

De PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, in nieuwe kleuren en logo...

De PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, in nieuwe kleuren en logo…

Naast de reguliere toeristische-, evenementen en thematische-ritten wordt de PAREL Express ook veelvuldig ingezet voor sociaal-maatschappelijke doelen. Stichting Ons Oisterwijk (beheerder van de PAREL Express) heeft als doel activiteiten te organiseren, die ten goede komen aan de gemeenschap van Oisterwijk in de breedste zin van het woord. De Stichting is onafhankelijk en wordt gevormd door vrijwilligers. Met inzet van de PAREL Express verbinden we jong en oud, ondernemers en inwoners,  gehandicapten, minder validen en minder bedeelden met de maatschappij. Met de Express verbinden we mensen in en met Oisterwijk, Heukelom en Moergestel.

Op Eerste Kerstdag zond RTL4 in het programma LifestyleXperience een item uit over het Oisterwijkse project “Senioren in Beweging”. Dit is één van de projecten die mogelijk gemaakt wordt door inzet van De PAREL Express. De TV-uitzending wordt op zaterdag 31 december om 15:10 uur herhaald op RTL5.

Vanwege de verruimde inzet van de PAREL Express zoekt de Stichting Ons Oisterwijk chauffeurs, gidsen, helpers, ondersteuners, donateurs en sponsors. Interesse of heeft u nog vragen? … neem dan contact op met Harrie Marsé: telefoon 06-18511328.

Delen: