banner

Moonlight Shoppen in Oisterwijk


16 December is er weer een warm en sfeervolle vrijdagavond in het Oisterwijkse centrum , het jaarlijkse ‘winkelen bij maanlicht’ met kraampjes, muziek en uiteraard bezoekers.

Veel muziek in het Oisterwijkse centrum (Foto: Leny van Schijndel).

Veel muziek in het Oisterwijkse centrum (Foto: Leny van Schijndel).

Verschillende vuurkorven en  veel cultuur en muziek van lokale toneel- en muziekverenigingen, individuele jeugdigen en er komen dit keer ook kramen, food trucks, kinder attracties, live muziek(band) bij het raadhuis, koren, muziek, vuurkorven, speurtochten, verhalenvertellers etc.

Loterij

Dit jaar hebben is er tijdens de Moonlight Shopping een heuse loterij. Met de loten die verkrijgbaar zijn voor € 2,50 kunnen heel veel fantastische prijzen gewonnen worden, maar ook een heel groot aantal diner- en cadeaubonnen van lokale ondernemers. De opbrengst van deze loterij zal worden besteed ter verhoging aan de sfeerbeleving van het evenement Moonlight Shopping. Op deze manier blijft het voor iedere deelnemer een betaalbaar evenement en wordt het voor de bezoekers nog meer dan een onvergetelijke avond met bijpassende sfeer! De trekking van de loterij is tijdens de Moonlight Shopping. De prijzen zullen voor het Oude Raadhuis verloot worden tussen 22.00 uur en 22.30 uur.

De loten worden verkocht bij:

Modehuis ter Horst van Geel, BikeTotaal René van Linden, Grapedistrict, Mignon Stijl in Trend, IJssalon Lokaal, Eethuys de Lind en Eetcafé de Tijd.

 

 

 

Delen: