banner

Aan de slag in Oisterwijk met kerstwens!


Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten.

Voor vrijwilligerswerk in een groep
Bij GOED wonen in Oisterwijk, wonen jongeren met beperkingen samen in een huis. En zij zijn op zoek naar gezellige mensen die met of voor hen activiteiten of  taken willen doen: spelletjes, fietsen, klusjes doen, samen koken enz. Geniet en doe mee met deze jongeren, je wordt er blij van!

1 op 1 contact

Zwemmen
Kan jij anderen goed motiveren? Een sociale jongeman zoekt een steun in de rug om iedere week te gaan zwemmen. Kan jij goed motiveren en vindt jij het leuk om een ander te helpen zijn doel te bereiken? Neem dan contact op. Je mag mee gaan zwemmen, maar aanmoedigen vanaf de kant is ook mogelijk.

Appeltjes van Oranje
In mei 2017 worden de Appeltjes van Oranje 2017 uitgereikt. Dit jaar staan de Appeltjes in het teken van initiatieven die zich inzetten voor kinderen die opgroeien in kwetsbare of achterstandssituaties.

ContourdeTwern heeft al 15 jaar ervaring met het helpen van precies deze doelgroep! Coaches4Juniors koppelt een vrijwillige coach (maatje) aan een kind om samen leuke dingen te gaan doen en daarmee de ontwikkelingskansen en toekomstkansen van deze kinderen te vergroten. Met het bedrag van 15.000,- dat gekoppeld is aan deze prijs kunnen we veel kinderen helpen om deze activiteiten te bekostigen.

Bij de zoektocht naar de Appeltjes van Oranje krijgt ook het Nederlandse publiek een stem. Tijdens de stem-tiendaagse tot 11 december 2016 konden wij onze voorkeur uitbrengen. Nieuwsgierig hoe dit afloopt? Kijk dan op www.oranjefonds/appeltjes

Allerhande maatjes
Drie generaties twern oisterwijk 15 7 2015
Houd jij van lange fietstochten? Of juist helemaal niet en ben je beter in koffie drinken op een gezellig terras? Of ga je veel liever een avondje naar de bioscoop?
Het kan allemaal, want je kunt het zo gek niet bedenken. Via het Maatjesproject zijn cliënten op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te doen. Omdat de cliënten zo divers zijn, zijn hun vragen en interesses dat ook. Het mooie is dan ook, dat er altijd wel iets voor je tussen zit als jij graag iemand in je omgeving verder wil helpen.

Dat wat telt is jullie band, waar de wereld een stukje mooier door wordt.

Check op onze Facebookpagina ‘Maatjesproject Oisterwijk’ of er iemand voor je tussen zit.

Rest  ons  om  jullie  allen,  geweldige  feestdagen toe  te wensen  en  mooie vrijwilligersavonturen  in  2017!!

ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low

 

Delen: