banner

Met toeristentrein gratis naar het zwembad


De PAREL Express is sinds de upgrading de nieuwe naam van het Oisterwijks toeristentreintje.Ons Oisterwijk is de naam van de nieuwe stichting die de PAREL Express gaat exploiteren.

Zij willen de PAREL Express straks dagelijks gaan inzetten voor diverse activiteiten binnen onze gemeente. Naast de reguliere toeristische-, evenementen- en thematische-ritten richten zij zich op sociaal-maatschappelijke activiteiten; op ritten voor senioren, gehandicapten, minder bedeelden, tijdelijke bewoners en wat zich verder aandient. Stichting Ons Oisterwijk heeft als doel activiteiten te organiseren, die ten goede komen aan de gemeenschap van Oisterwijk in de breedste zin van het woord.

Stichting Oisterwijk Centraal is gevraagd om als eerste activiteit uit te proberen of er belangstelling en behoeften bestaan onder de senioren om door de PAREL Expres te worden opgehaald om in zwembad De Leye onder deskundige leiding een gezellige en ‘beweeglijke’ ochtend te beleven.

De PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, in nieuwe kleuren en logo...

De PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, brengt de liefhebbers naar het zwembad…

Op maandagochtend 28 november en 12 december vertrekt De PAREL Express om 9.15 uur vanaf het St. Jansplein/Den Boogaard naar Zwembad De Leije in Oisterwijk om gezamenlijk (maximaal 50 deelnemers) een gezellige en beweeglijke voormiddag te beleven. Een ritje met De PAREL Express is al een beleving, maar een uitje naar het zwembad en afsluitend koffie met gebak, maakt het extra leuk. Rond 12.15 uur is de Express weer terug in Moergestel. Deelname aan deze 2 ochtenden is gratis. Bij voldoende belangstelling zal deze activiteit in 2017 wekelijks voortgezet worden. Deelname is dan tegen een bescheiden eigen bijdrage mogelijk.

Voor bewoners van de wijk Waterhoef is het vertrek vanaf wijkcentrum Waterhoef aan de Terburghtweg 100 om 10.30 uur, terugkomst rond 13.00 uur.

Dus, bent u 60+ en voldoende vitaal om van huis te gaan? Stap dan maandagochtend 28 november en maandagochtend 12 december op de PAREL Express en beleef samen een leuke ochtend. Schroom niet om u aan te melden. Er zijn op deze ochtenden voldoende vrijwilligers die u helpen en zo nodig begeleiden.

Meldt u aan via mail info@stichtingoisterwijkcentraal.nl of bel Karin Rentmeester 06-47933872.

DTZ logo low

Delen: